15 ani.

Ma cheama Shery si am 15 ani. Sunt boboaca la liceul Zinca Golescu, unul dintre cele mai bune licee din Pitesti, impreuna cu prietenele mele cele mai bune, Tanya si Diana. Sunt intr-una dintre cele mai frumoase perioade a vietii mele, cu colegi loiali, prietene adevarate si intr-o relatie fericita. Ady este prima mea iubire, cel cu care visez sa ma casatoresc. Nu suntem de mult timp impreuna, desi il plac de mult timp. Nici nu as fi crezut ca s-ar fi uitat vreodata la mine. Sunt atatea fete mai frumoase decat mine! Eu sunt scunda, creata si port ochelari.
Mi-e dor de el... Sunt inchisa in spitalul asta groaznic! Urasc sa stau inchisa in casa, sau oriunde altundeva... Vreau sa ies pe-afara cu prietenii mei, cu Andy si Diana si Tanya. Vreau in parc!
Astazi au venit sa ma viziteze o multime de oameni. Pe unii ii cunosteam, adica pe Diana si Tanya, dar pe restul nu. Erau o groaza de chinezi la mine in salon. Chinezii nu stiau romana, dar vorbeau cu mine in engleza. Ma intrebau cum ma simt, daca imi amintesc ceva... Normal ca imi aminteam, doar nu eram proasta! Imi aminteam tot ce facusem la scoala, ba chiar stiam si alte lucruri, pe care le citisem singura. Eram cea mai buna la engleza de la mine din clasa, dar chinezii astia vorbeau cu un accent ciudat si uneori foloseau cuvinte pe care eu nu le cunosteam, cum ar fi "betrothed", sau cum s-o scrie. Am presupus ca are legatura cu reciclarea, pentru ca imi spusesera:
"Do you remember Junk's betrothed?"
Intre toti chinezii, era unul care se uita cam urat la mine. Era mereu asa... incruntat... El vorbea romana cel mai bine dintre toti. Cand am intrebat-o pe Diana unde e Ady, parca ii venea sa imi dea cu ceva in cap. Poate pentru ca nu aveam voie sa ma vad cu iubitul la spital, zic eu.
La un moment dat, Diana m-a luat deoparte si mi-a zis ca Ady m-a inselat. Nu imi venea sa cred! Insa cum Diana era cea mai buna prietena a mea, stiam ca nu avea de ce sa ma minta. In mod ciudat, tradarea lui Ady nu ma durea asa de tare. Nu stiu, parca nu mai tineam atat de mult la el. Poate pentru ca nu ne pupaseram niciodata. O relatie nu e oficiala pana cei doi nu se pupa, nu?
Poate veti zice ca sunt... "usoara", dar sa stiti ca nu sunt! Ei bine, adevarul e ca din camera asta, cineva imi atrasese privirea. Un... un baiat. Era asa de frumos! Se pare ca ma cunostea, pentru ca la un moment dat se asezase pe patul meu si imi zisese:
"Shery, esti bine?"

2 comentarii:

  1. :) Foarte frumos. Totusi nu sunt cam putini baieti la Zinca? :)
    La ce fac esti?

    RăspundețiȘtergere
  2. 1) sunt putini baieti doar la filo, in rest sunt destui
    2) sunt la drept, la upit.

    RăspundețiȘtergere